Gentse startup Leadbox lanceert innovatief platform voor sales leads

Gentse startup Leadbox lanceert innovatief platform voor sales leads

Gent, 22 juni 2023. Vlaanderen is een innovatief salesplatform rijker! Zoek je warme, gekwalificeerde leads op het gebied van IT en marketing? Of ken je commerciële opportuniteiten in je netwerk? Dan kun je vanaf vandaag terecht op Leadbox.be, een innovatief online salesplatform van sales-expert Sebastiaan Desmet.

“Het is ons doel om zoveel mogelijk warme leads te verzamelen en bedrijven op het juiste moment met elkaar in contact te brengen”, aldus Desmet. “Dat kunnen we niet alleen. Daarom kan iedereen zich vanaf vandaag als ‘lead spotter’ aanmelden en informatie over commerciële leads uit zijn of haar bedrijf of netwerk ingeven. Ons team controleert elke lead, en per gekwalificeerde lead ontvang je € 200.

Deze leads kunnen vervolgens aangekocht worden door maximaal 3 leveranciers. Zij krijgen alle informatie over de lead én de contactgegevens van een beslisser bij de eindklant te zien. Snel, efficiënt en betrouwbaar. Een win-win-win voor bedrijven, leveranciers én iedereen die leads uit zijn of haar bedrijf of netwerk aanmeldt.”

“Wij willen zoveel mogelijk bedrijven met elkaar in contact brengen en sales en rekrutering makkelijker maken.”

“Met Leadbox willen we sales en rekrutering makkelijker maken”, aldus nog Sebastiaan Desmet. “Zie ons gerust als een uitbreiding van traditionele sales- en HR-teams. Vaak weten we dat een bedrijf een bepaald product, een dienst of een medewerker zoekt. Hoe sneller en beter die informatie ingegeven wordt op Leadbox, hoe sneller leveranciers contact kunnen opnemen om in die behoefte te voorzien.

In eerste instantie zal Leadbox zich beperken tot leads op het gebied van IT (hardware, software en consultancy) en marketing (software en consultancy) in Vlaanderen, maar er zijn al concrete plannen voor een uitbreiding van de dienstverlening naar andere sectoren in België en de buurlanden. Een geplande eerste kapitaalronde zal deze ambities ondersteunen.”

Op het moment van schrijven heeft Leadbox meer dan 150 betalende klanten, 80 lead spotters en 120 leads op het platform.

Voor meer informatie kunt u terecht op Leadbox.be, of contact opnemen met Sebastiaan Desmet, oprichter en bestuurder van Leadbox: 0478 92 69 07 en [email protected].